Enterprise magazine gör en artikel om oss.

Har maskiner för de flesta uppdragen.

Grävmaskinsuppdrag tillhör inte de arbeten som privatpersoner bokar allt för ofta. Trots det har Bil & Schakt Stockholm AB flera återkommande kunder. Och det är bolagets bredd, servicekänsla och korta genomförandetid som ger goda omdömen.

Med en kraftig maskinpark av moderna och miljövänliga maskiner kan Bosse Karlsson, grundare och delägare i Bil & Schakt Stockholm AB, utföra de flesta arbeten. Dessutom tar företaget på sig uppdrag även för arbetet runt omkring. Vid grävning för vatten- och avloppsanslutningar kan de även utföra rörläggningen, samt för markarbeten kan de gjuta murar och lägga marksten. Dessutom hjälper de till med sprängningsarbeten och lite snickeriuppdrag.
   – Vi kan riva ett gammalt hus, gjuta grunden för en ny bostad och göra en väg fram till bostaden. Vi kan egentligen stå för allt förutom att resa själva huset, förklarar Bosse Karlsson.





För ett aktuellt uppdrag hjälper Bil & Schakt Stockholm AB också till med transport. Det aktuella husbygget sker på en något besvärlig tomt dit vanliga fordon och lastfordon inte kan ta sig.
   – Vi åker dit med våra maskiner och kör allt material från vägen in till tomten. Kunden har varit tacksam att vi kunde hjälpa till med det också eftersom det vore väldigt svårt att få till bygget annars, berättar Bosse.

Det Tyresöbaserade företaget startades 1986 och samägs i dag av Bosse Karlsson och hans söner. Familjeföretaget arbetar för en hög service och snabbt utförda uppdrag för såväl privata kunder som för företag. I meritlistan finns såväl Tyresö kommun som Tyresö församling – och givetvis privatkunderna.
   – Vi är väldigt glada för våra återkommande kunder och har flera uppdragsgivare som ringer oss så fort någonting behöver fixas. Vi löser nästan alla uppdrag. Kort varsel, stressade arbeten eller olika komplicerade situationer. Framför allt försöker vi alltid ha en kort genomförandetid. Sedan hjälper vi givetvis till med rot-avdraget också, säger Bosse.



Vintertid arbetar Bil & Schakt Stockholm AB också med snöröjning åt bland annat Huddinge kommun, Tyresö kommun och Trafilverket. Därför utförs uppdrag under vintern i mån av tid men med lite tur kanske det blir en snöfattig vinter så att Bil & Schakt Stockholm AB kan hjälp dig med ditt projekt!

Klicka på länken till höger för att se artikeln i Enterprise web edition.